Sektöre yeni manken bayanlar aranıyor!

Sektöre yeni manken bayanlar aranıyor!

Firmamız, oyuncu sunumlarının yanı sıra çeşitli markalara manken sunumlarını da gerçekleştirmektedir. Son dönemlerde yapım şirketleri ve markalar, manken bayanlar adı altında yeni yüzlere olan ilgisini arttırmaya başladı. Sektörde kalıcı bir yer edinmek ve güzelliğine, aynı zamanda fiziğine güvenen herkese manken olma fırsatları tanıyan ajansımıza ücretsiz kayıt yaptırmak ister misiniz?

Sizleri sektöre kazandırabilmek ve manken olarak sunumların yanı sıra, aynı zamanda oyuncu olarak da çeşitli projelerde yer alabilme imkanları tanıyoruz. Bu sayede cast ajansa başvuru yapmak çok daha basit ve kolay bir hal almaktadır. Türkiye’de birçok kişi tarafından önem kazanmış olan ajansımıza doğrudan kayıtları tamamlayarak, artık projelerde hem oyuncu, hem de model olarak yer alabilme fırsatlarını tanımaktayız. Birçok isim, özellikle Türkiye genelinden başvuruları tarafımıza iletmekte ve 10’dan fazla ilde yer alan şubelerimizi doğrudan tercih etmektedir. Buna istinaden sizleri öne çıkartmak ve isim olmanıza yardımcı olabilmek bakımından buradayız!

Cast ajansımızın bir parçası olun!

Cast ajansa başvuru yaparak bizlerin bir parçası olmanıza olanak tanıyor, aynı zamanda kendinizi gösterme imkanları tanıyoruz. Böylesi bir çalışma ile beraber artık lider bir kimliğe dönüşmek ve kendinizi göstermek fazlasıyla mümkün! Alanında önem kazanmış olan ajansımız, bu yıl 30’dan fazla oyuncusunu projelere dahil etmeyi başarmıştır. Sayısız reklam filmine oyuncu sağlayan ve birçok reklam projesinin oyuncu seçimlerini gerçekleştiren ajansımız, böylelikle sizlere sektörün yıldızı olabilme şanslarını vermektedir.

Bir tıkla hemen tercihinizi ajansımıza iletmek ve kendinizi gösterebilmek adına bir tercih ortamı yaratmayı ihmal etmeyin. Manken bayanlar konularına istinaden çalışmalar yapmak ve aynı zamanda kendinizi göstermenize yardımcı olabilmek bakımından buradayız! Hemen başvuru formunu ileterek, hem model, hem de oyuncu olarak görev alabileceğiniz ailemizin bir parçası olma fırsatı tarafınıza ulaştırılıyor! Böylelikle cast ajansa başvuru konularına ilişkin olarak departmanlarımız sizlere istihdam sağlamak ve kendinizi ispatlamanız bakımından 24 saat çalışmalar sunmaktadır.