Cast ajansı başvurularınızı bekliyoruz!

Cast ajansı başvurularınızı bekliyoruz!

Cast ajansı başvuru yapmak isteyen adaylara form üzerinden ajansımıza katılım olanakları tanıdığımız gibi, bu alanda kıstasımızı her geçen gün daha ileri seviyeler de tutuyoruz. Kadromuzda yer alan isimlerin birçoğunu 2017 yılı itibariyle projelere dahil ettik. Özellikle reklam, dizi ve sinema alanında yaptığımız çalışmalar ile beraber birçok yapım şirketinin ortak tercihi olan firmamız, bu çalışmalar ile beraber öne çıkan bir ajans konumuna ulaşmanızı da desteklemektedir.

Bu çalışmalar ile beraber cast ajansı konumuna ulaşmak ve her geçen gün daha fazla kişinin tercihi olabilmek açısından bizimle iletişime geçebilirsiniz. Lider hizmetleriyle beraber her geçen gün daha fazla kişi tarafından taktir edilen firmamız, bu sayede önem arz eden projelerde kendinizi destekleme olanakları sunmaktadır. Sektör de tanınan bir oyuncu konumuna ulaşmanız ve kendinizi ispatlamanız bakımından emin adımlar atan firmamız, bu tip bir çalışma algısı ile beraber cast ajansı başvurusu yapan adayların önünü açmaktadır.

Yeni bir yıldız doğuyor!

Belki de sektörün yeni yıldızı siz olacaksınız! Türkiye genelinden yetenekler kovalayan ve öne çıkma fırsatları veren ajansımız, yapılan bu çalışmalar ile beraber en üstün cast ajansı konumunda yer almaktadır. Her anlamda popüler hizmetleri bir tıkla tarafınıza sunmak ve Türkiye’de tanınan bir oyuncu haline dönüşebilmenizi desteklemek bakımından buradayız! Hemen siz de firmamız ile iletişime geçmek ve kadromuzda yer almak açısından bizlerle çalışabilirsiniz.

Sunulan hizmetlerle beraber cast ajansı başvuru yapabileceğiniz gibi, her anlamda ise Türkiye’de tanınan bir oyuncu adayı olma konusuna doğrudan erişebileceksiniz. Sunumlarınızı tarafımıza iletmek ve doğrudan ajansımız kadrosunda yer alabilmek artık oldukça kolay! Bu yıl 10 farklı sinema, 30’dan fazla reklam, 8 diziye oyuncu transferleri yapan ajansımız, yeni yüzlere de istihdam sağlamak ve cast ajansı bünyesinde yer alabilirliği sunabilmek bakımından kendisini geliştirmeyi ihmal etmemektedir. Bizlerle çalışarak siz de bu alanda isim olma fırsatlarına doğrudan erişin.