2017 yılında 5 sinema filminin oyuncu kadrosunu kuracağız!

2017 yılında 5 sinema filminin oyuncu kadrosunu kuracağız!

Sinema filmlerinde yer alan bir oyuncu olmak isterseniz, hemen web sitemizde yer alan filmde oynamak için başvuru formunu indirin! Bu başvuru formlarını dolduran ve birkaç açıdan çekilmiş fotoğraflar ile süsleyen tüm adayları kendi bünyesine davet eden ve daha sonra ki adımlarda ise projelerde yer alma olanakları tanıyan ajansımız, elde etmiş olduğu bu muhteşem başarı sayesinde de Türkiye’nin en çok tanınan ajansı olarak bilinmektedir.

Alanında lider olan firmamız, yapılan bu çalışmalar ile beraber siz değerli oyuncu adaylarına kapsamlı bir ortam zemini yaratmayı da ihmal etmemiştir. Sinema oyuncu seçmeleri sırasında senaryonun belli bölümlerinden bir parçaya çalışmanız istenecek, daha sonrasında ise birkaç tekrar ile beraber ajansımızda deneme çekimleri alacağız. Yönetmenin uygun gördüğü oyuncular için rol seçimleri yapılacak ve daha sonrasında ise beyaz perde de kendinizi izleme olanaklarına erişebileceksiniz. Filmde oynamak için başvuru yapmayı ihmal etmeyin.

Sinema filmlerinde yıldız olma fırsatı!

Sinema oyuncu seçmeleri konusunda önemli bir yere sahip olan firmamız, var olan bu çalışmaları sayesinde de Türkiye’de önemli bir yer edinmeyi başarmıştır. Bu hizmet olanakları düşünüldüğü zaman çok daha kapsamlı projelerde oyunculuğunuzu ispatlamak ve önemli oyuncu / yönetmenler ile çalışabilmek adına bizlerle kontak kurabilirsiniz. Birçok yapımcıya şans tanımak ve aynı zamanda önde gelen projelerde yıldızlaşmalarına şans vermek bakımından buradayız.

Aras Bulut İynemli, Berk Atan, Berk Oktay, Tolgahan Sayışman gibi önemli oyuncuların kadromuzda yer aldığı firmamız, aynı zamanda ise filmde oynamak için başvuru yapan adayların tamamını inceleme altında tutmaktadır. Hemen siz de başvuru ortamlarını sağlamak ve aynı zamanda kadromuzda yer alan bir yıldız olabilmek bakımından bizlerle iletişim kurmayı ihmal etmeyin. Türkiye’de birçok oyuncu adayı tarafından ortak tercih olarak gösterilen ajansımız, sinema oyuncu seçmeleri konusunda kusursuz davranıyor ve yeni yüzlere istihdam sağlıyor.